PDF Imprimare E-mail

Ce faceti daca veniti la CASA MANITIU?

 


Daca va place istoria sau arhitectura va recomandam Castelul Bran si Cetatea Rasnov. Si sa vizitati Brasovul Prima Scoala Romaneasca, Biserica Neagra, Strada Sforii sau Turnul Negru.
 
Daca pur si simplu doriti sa va relaxati puteti petrece o zi intreaga la complexul de piscine Paradisul Acvatic, la parcul de distractii Parc Aventura sau sa luati lectii de calarie la centrele de echitatie din zona. Sau sa faceti o plimbare cu caruta pe dealurile din jurul Vulcanului.
 
De asemenea daca iubiti animalele si pasarile puteti descoperi rezervatia de ursi Liberty de la Zarnesti si « delta dintre munti« de la Dumbravita, unde observati pasarile salbatice care trec prin aceasta zona in drum spre alte zari.
 
Iar iubitorilor muntelui le amintim ca atat Muntii Postavaru, cat si Bucegii si Muntii Piatra Craiului, au trasee provocatoare pentru ei.
 
Sau porniti sa exploram dealurile si vaile din jurul Vulcanului, ajungeti pe dealul Hill si aruncati o privire spre intinsa Tara a Barsei, alergati pe pajisti spre lacuri, porniti spre Holbav, un sat de munte aflat in apropiere.

Pe timp de iarna va recomandam sa mergeti in Poiana Brasov la schi, snowboard sau la patinoar.  Partiile din Masivul Postavaru va asteapta! Sau puteti urca cu telecabina pe Vf. Postavaru pana la 1799 m.
 
Aceastea sunt doar cateva dintre locurile aflate la aproximativ 20 km distanta de pensiunea agroturistica CASA MANITIU.
 
Fiecaruia ii ramane placerea de a le descoperi.